Palvelut

UX Review

Paranna digitaalista palveluasi UX-arvioinnin avulla

Scroll down icon

Kuvaus

Milloin viimeksi katsoit syvällisesti digitaalisen palvelusi käyttäjäkokemusta? Tiedätkö mitkä ovat käyttäjiesi kipukohdat palvelussa? Jos et, mistä tiedät mihin kehityksessä kannattaa panostaa?

UX Review tuo projektiin puolueettoman ja tuoreen näkökulman.

UX Review on UX-asiantuntijan tekemä analyysi digitaalisesta palvelusta. UX-asiantuntija käy palvelun läpi käytettävyyden näkökulmasta ja tunnistaa palvelun ongelmakohdat, mahdollisuudet ja vahvuudet. Ulkopuolisen asiantuntijan tekemä arviointi tuo projektiin puolueettoman ja tuoreen näkökulman, johon eivät vaikuta legacy-päätökset, tiimin sisäinen politiikka tai tunnesiteet olemassa olevaan designiin. 

UX Review -prosessimme on joustava ja suunnitellaan palvelun tarpeiden mukaan. Yleensä lopputulos on visuaalinen raportti, jossa kootaan yhteen löydökset ja havainnot ja parannusehdotukset. Raporttia voidaan käyttää kehitysbacklogin määrittämiseen ja priorisointiin, roadmapin tai A/B-testien määrittämiseen. 

UX Review on lähtökohta, kun haluat tehdä digitaalisesta palvelustasi paremman sekä käyttäjälle että liiketoiminnalle. 

Mitä teemme

Käyttäjätutkimus

Data-analyysi

Client Insights

Työpöytätutkimus

Kilpailija-analyysi

Heuristinen arviointi

Trendit ja best practice -menetelmät

Se riittää meistä. Jutellaan sinun tavoitteistasi.

Haluamme kuulla liiketoiminnastasi. Soita tai jätä meille viesti, ja otamme sinuun yhteyttä seuraavaan arkipäivään mennessä.