Työpaikat

Luodaan yhdessä vapauden kulttuuri

Scroll down icon

Parhaat työt syntyvät pakottamatta. Siksi tiimeillämme on vapaus ottaa vastuu ja tehdä omannäköistään jälkeä. Vapaus ulottuu myös tilaan, jossa työskentelemme. HR-tiimimme ei sisusta toimistoa oransseilla FatBoy-säkkituoleilla. Yrityskulttuurimme, samoin kuin tilamme, syntyy teoistamme. Tekeekö mieli maalata seinä? Maalaa pois – ja varaudu siihen, että jonain päivänä joku maalaa sen päälle.

Sangre teams

Tiimeissä on voimaa

Meillä viihtyvät niin introvertit kuin ekstrovertitkin. Tärkeintä on, että pidät tiimissä työskentelystä. Sangressa saat tehdä töitä älykkäiden ja inspiroivien ihmisten kanssa – ja oppia heiltä paljon. Tiimillä on vastuu omasta tekemisestään. Siksi meillä on mentoreita esimiesten sijaan.

Sangre office dog

Meistä on moneksi

Olemme suunnittelijoita, insinöörejä ja liiketoiminnan ammattilaisia. Olemme myös muusikoita, valokuvaajia, skeittaajia, surffaajia, tiskijukkia ja joogeja. Elämä on paljon muutakin kuin työtä, ja omat sivuprojektit ovat meille kaikille tärkeitä. Haluamme että tulet töihin kokonaisena ihmisenä, koko persoonallasi.

Pingpong

Tarjoamme sinulle:

  • Haastavia projekteja huippuasiakkaiden kanssa
  • Mahdollisuuden muovata omaa rooliasi 
  • Mentorointia, ei managerointia
  • Pingistä & hyvää kahvia

Meillä saat nauttia myös kilpailukykyisestä palkasta, työterveyshuollon palveluista, viihtyisistä työtiloista Helsingin tai Varsovan keskustassa, joogatunneista työpaikalla sekä yhteisistä irtiotoista ja kick-offeista. Lisäksi jääkaappimme on aina täynnä artesaaniolutta. Tuleeko mieleen vielä jotakin? Kerro ideasi meillekin.

Tee tästä sinunlaisesi paikka.

Helsingin ja Varsovan toimistomme kuulevat sinusta mielellään. Lähetä meille hakemus!

Avoin hakemus

Lähetä meille CVsi tai linkki Linkedin-profiiliisi ja kerro mitä haluaisit tehdä kanssamme. 

careers@sangre.fi

Tutustu tiimiimme