Jump to content ›

Työpaikat

Haluamme tehdä työstä parempaa

Scroll down icon

Meitä kiinnostaa ensiluokkaisten ratkaisujen tekeminen. Siinäpä se. Meitä ei niin kiinnosta toimistopolitiikka, hierarkia tai korporaatiotikapuiden kiipeäminen. Etsimme motivoituneita ihmisiä auttamaan meitä tekemään upeita töitä asiakkaillemme. Mielestämme parhaat työt syntyvät, kun fiksut ihmiset saavat tehdä merkityksellistä työtä itseohjautuvasti ja parantaa jatkuvasti osaamistaan. Huolehdimme siitä, että hyvin suunnitellut prosessit auttavat tiimejä tekemään työnsä parhaaksi näkemällään tavalla.

Sangre heroes

Tiimit kantavat vastuun työstään

Tärkeintä on että työskentelet hyvin osana tiimiä ja nautit itseohjautuvan, litteän organisaation tuomasta autonomiasta. Tiiminä kannatte yhdessä vastuun lopputuloksista, jotka tuotatte asiakkaillemme. Koska meillä tiimin jäsenet työskentelevät usein toisistaan etänä, arvostamme erinomaista viestintää, vastuullisuutta ja itsensä johtamisen taitoja.

Wish you were

Tulemme töihin kokonaisina ihmisinä

Olemme joukko kokeneita suunnittelijoita, insinöörejä ja liiketoiminnan osaajia. Olemme myös muusikoita, valokuvaajia, surffaajia, tiskijukkia, joogeja… Elämä on paljon muutakin kuin työtä, ja omat sivuprojektit ovat meille tärkeitä. Arvostamme joustavuutta, hyvää tasapainoa työn ja muun elämän välillä ja sitä, että voimme tulla töihin koko persoonalla.

Sangre work

Mitä voit odottaa meiltä

  • Haastavia projekteja huippuasiakkaiden kanssa
  • Mahdollisuuden muovata roolista oman näköisesi ja kasvaa ammatillisesti
  • Reilusti autonomiaa osana itseohjautuvaa tiimiä
  • Joustavat etätyömahdollisuudet
  • Kilpailukykyinen palkka

Voit työskennellä viihtyisissä työtiloissamme Helsingin tai Varsovan keskustassa, jossa on kaikki pingiksestä ja hyvään kahviin (ja jääkaappi täynnä artesaaniolutta), tai voit työskennellä etänä aikavyöhykkeiden UTC-0 ja UTC+4 välillä ja nähdä tiimiä kasvokkain yhteisissä irtiotoissa ja kick-offeissa. Tuleeko mieleen vielä jotakin mitä haluat? Kerro ideasi meillekin.

Tee tästä sinunlaisesi paikka.

Avoin hakemus

Lähetä meille CVsi tai linkki Linkedin-profiiliisi ja kerro mitä haluaisit tehdä kanssamme. Säilytämme hakemustasi 6 kk ajan siltä varalta, että sopiva paikka avautuu.

[email protected]

Tutustu tiimiimme