Luomme digitaalisia palveluita, joista liiketoimintasi muodostuu.

Työskentelemme strategian, suunnittelun ja teknologian kautta ja teemme palveluita, joilla on todellinen vaikutus.

Scroll down icon

Meillä käyttäjälähtöinen suunnittelu ajaa kasvua liiketoimintaan.

Strategia ikoni
Strategia

Jalostamme ideasi digitaaliseksi palveluksi, jolla on paikka markkinoilla. Sukellamme liiketoimintamalleihin, asiakaskosketuspintoihin ja operatiivisiin prosesseihin ja suunnittelemme miten digitaalisella palvelulla voidaan kasvattaa liiketoimintaasi.

Suunnittelu ikoni
Suunnittelu

Luomme arvoa käyttäjälähtöisella suunnittelulla. Rakennamme kauniita ja merkityksellisiä käyttäjäkokemuksia, käyttöliittymiä ja visuaalisia identiteettejä. Käyttäjälähtöinen suunnittelu mahdollistaa sen, että voidaan luoda oikeasti arvokkaita palveluita.

Teknologia ikoni
Teknologia

Rakennamme ensiluokkaisia, skaalautuvia digitaalisia palveluita. Insinöörimme työskentelevät läheisessä yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa ja ratkovat monimutkaisetkin teknologiset haasteet. Lopputuloksena on valmis digitaalinen palvelu, jota on ilahduttava käyttää.

Aloita kertomalla ideasi.

Ota yhteyttä

Miksi valita meidät digitaaliseksi kumppaniksesi

01

Olemme täyden palvelun digitoimisto.

Autamme, tarvitsit sitten konsultointia tietyssä erityisalassa tai kokonaisen tiimin luomaan digitaalisen palvelusi. Asiantuntijamme työskentelevät strategian, suunnittelun ja ohjelmoinnin kautta. Tuomme digitaalisia palveluita markkinoille ja ylläpidämme ja parannamme niitä koko niiden elinkaaren ajan. 

02

Olemme pieni toimisto ja mukaudumme projektisi tarpeisiin.

Meillä on läheiset suhteet asiakkaisiimme, koska jokainen projekti on meille tärkeä. Asiakkaamme tulee osaksi kokeneista ammattilaisista koostuvaa projektitiimiämme. Kaikki omistajamme työskentelevät osana projektitiimejä. 

03

Suunnittelu on mukana kaikessa mitä teemme.

Suunnittelijat ja kehittäjät työskentelevät läheisesti yhdessä, jotta iterointi on nopeaa ja jotta kaikki, mitä tuotamme, on mietitty käyttäjälähtöisestä näkökulmasta. Uskomme iterointiin aikaisessa vaiheessa, jotta sinä voit menestyä aikaisin. Teemme prototyyppejä, emme PowerPoint-esityksiä.

04

Keskitymme aina loppukäyttäjään.

Yleensä se tarkoittaa asiakkaamme asiakasta. Haluamme tehdä asiakkaamme asiakkaan tyytyväiseksi sillä mitä me teemme, koska se tarkoittaa onnistunutta projektia asiakkaamme liiketoiminnan kannalta. Kun asiakkaamme menestyy, me menestymme. 

05

Sinun haasteesi on meidän haasteemme. 

Tavoitteemme on maksimoida projektin vaikutus, ei projektin kokoa. Selvitämme minimityömäärän jolla voidaan luoda maksimaalinen arvo asiakkaamme liiketoiminnalle. Voit tuoda meille haasteen, ja me autamme löytämään siihen ratkaisun tavalla tai toisella.

Asiakkaitamme

Jutellaan siitä, miten voimme auttaa saavuttamaan tavoitteesi.

Jemmi Laaninen

Jemmi Laaninen

Business Development Manager
jemmi.laaninen@sangre.fi
+358 40 864 7800

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä.
Ratkaise Captcha