Jump to content ›

Luomme digitaalisia palveluita, joilla on todellinen vaikutus liiketoimintaasi.

Ja teemme sen täydellä palvelulla.

Scroll down icon

Meillä käyttäjälähtöinen suunnittelu ajaa kasvua liiketoimintaan.

Strategia ikoni
Strategia

Jalostamme ideat palveluiksi, joilla on paikka markkinoilla. Sukellamme liiketoimintamalleihin, asiakaspintoihin ja prosesseihin ja selvitämme, miten digitaalinen palvelu voi kasvattaa liiketoimintaasi.

Suunnittelu ikoni
Suunnittelu

Suunnittelemme merkityksellisiä käyttäjäkokemuksia, käyttöliittymiä ja identiteettejä. Käyttäjälähtöisen suunnittelun avulla luodaan oikeasti arvokkaita digitaalisia palveluita.

Teknologia ikoni
Teknologia

Rakennamme ensiluokkaisia, skaalautuvia digitaalisia palveluita. Ratkomme monimutkaisetkin teknologiset haasteet, jotta lopputuloksena on palvelu, jota on ilahduttava käyttää.

Workshop

Saata projektisi hyvään alkuun fasilitoidulla työpajalla.

Workshop

Aloita kertomalla ideasi.

Ota yhteyttä

Miksi valita meidät?

01

Olemme täyden palvelun digitoimisto.

Pystymme auttamaan mikäli tarvitset konsultointia tietyssä erityisalassa tai koko tiimin luomaan digitaalisen palvelusi. Olemme strategian, suunnittelun ja ohjelmoinnin asiantuntijoita. Tuomme digitaalisia palveluita markkinoille sekä ylläpidämme ja parannamme niitä koko niiden elinkaaren ajan. 

02

Olemme pieni toimisto ja mukaudumme projektisi tarpeisiin.

Meillä on läheiset suhteet asiakkaisiimme, koska jokainen projekti on meille tärkeä. Asiakkaamme tulee osaksi kokeneista ammattilaisista koostuvaa projektitiimiämme. Kaikki omistajamme työskentelevät osana projektitiimejä. 

03

Suunnittelu on mukana kaikessa mitä teemme.

Suunnittelijat ja kehittäjät työskentelevät läheisesti yhdessä, jotta iterointi on nopeaa. Kaikki mitä tuotamme on mietitty käyttäjälähtöisestä näkökulmasta. Uskomme iterointiin aikaisessa vaiheessa, jotta sinä voit menestyä aikaisin. Teemme prototyyppejä, emme PowerPoint-esityksiä.

04

Keskitymme aina loppukäyttäjään.

Yleensä se tarkoittaa asiakkaamme asiakasta. Tavoitteemme on tehdä asiakkaamme asiakas tyytyväiseksi, koska se tarkoittaa onnistunutta projektia asiakkaamme liiketoiminnan kannalta. Kun asiakkaamme menestyy, me menestymme. 

05

Sinun haasteesi on meidän haasteemme. 

Haluamme maksimoida projektin vaikutuksen, emme sen kokoa. Selvitämme minimityömäärän jolla voidaan luoda maksimaalinen arvo asiakkaamme liiketoiminnalle. Voit tuoda meille haasteen, ja me autamme löytämään siihen ratkaisun tavalla tai toisella.

Asiakkaitamme

Varaa maksuton konsultointi siitä, miten projektisi kannattaa toteuttaa.

Käymme tapaamisessa läpi projektisi tavoitteet ja kerromme näkemyksemme siitä, miten projekti kannattaa rakentaa. Tarjoamme apua projektin määrittelyyn, toteutukseen tai digitaalisen palvelun innovointiin.

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti, ja palaamme seuraavaan arkipäivään mennessä.

[email protected]
+358 50 371 9516