Trainers' House BEAT case banner

Trainers' House BEAT-sovellus

Applikaatio organisaation muutokseen

Scroll down icon
Mitä teimme

Strategia (yhteissuunnittelu), käyttäjäkokemussuunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu, mobiilisovelluskehitys, Java back end, React Native ja React front end, DevOps, Tableau, Docker, Fastlane, AWS, Terraform, jatkuva kehitys ja ylläpito

Loimme Trainers' Housen kanssa täysin uudistetun version Pulssi-mobiilisovelluksesta (uudelta nimeltään BEAT), josta oli jo aiemmin julkaistu useita versioita. Uusi BEAT-mobiilisovellus vastaa jokaista organisaatiojohtajaa askarruttavaan kysymykseen: Miten saan aikaan strategisen muutoksen työntekijöissäni, tiimeissäni ja liiketoiminnassamme – ja miten sitä voi ohjata ja mitata?

Kuinka applikaatio toimii?

BEAT on Trainers’ Housen kehittämä digitaalinen työkalu muutosjohtamisen tueksi. Se jakaa liiketoiminnan tavoitteet pieniin, helposti mitattaviin ja jokaista työntekijää koskeviin yksilötason tehtäviin. Haluatko vauhdittaa myyntiä? Määrittele ensin ne tehtävät, joita myyntihenkilöstösi tulee päivittäin tai viikottain suorittaa. Haluatko rakentaa luotettavia tiimejä? Määrittele tehtävät, jotka luovat sosiaalisia siteitä ja edistävät avoimuuden kulttuuria.

BEAT-mobiilisovelluksen avulla voit tuoda ja juurruttaa uusia tapoja organisaatioosi sekä seurata niiden vaikutusta käyttäytymiseen. Koska liiketoimintaa kuvaavat suorituskykymittarit ovat näkyviä, näet kuinka tapojen muuttaminen tuo heti konkreettisia tuloksia.

Mistä aloitimme

Kaikkialla läsnäoleva haaste

Kun aloitimme projektin, olemassa oleva digitaalinen tuote, Pulssi, oli käynyt vanhaksi ja jäänyt jälkeen nykypäivän sovellusstandardeista. Tuotetasolla siinä oli paljon hyödyntämättömiä mahdollisuuksia. Näimme tässä heti mahdollisuuden kansainväliseen menestystarinaan.

Varsinkin Pulssin B2B-käytettävyydessä oli huomattavia aukkoja. Me lähdemme aina liikkeelle siitä, että liiketoiminnan sisäisten prosessien hallintaan suunniteltujen sovellusten tulee olla aivan yhtä helppokäyttöisiä kuin arkiviestinnässä käyttämämme sovellukset.

Modernisoimme mobiilisovelluksen parantamalla sen käytettävyyttä ja raikastamalla sitä kokonaisvaltaisesti – joutuisimmehan kilpailemaan käyttäjien huomiosta WhatsAppin, Snapchatin ja Facebookin kaltaisten sovellusten kanssa.

Mitä me teimme

Keksimme ja kehitimme uudelleen

Purimme olemassaolevan sovelluksen ja loimme sen kokonaan uudestaan, ottaen kantaa strategisesta tuote- ja liiketoimintasuunnitelmasta brändiin, UX- ja UI-suunnitteluun sekä teknologiavalintoihin. Insinöörimme rakensivat mobiilisovelluksesta sellaisen, että se toimii kaikilla tärkeimmillä alustoilla. Koska palvelun on skaalauduttava hyvin, sovelluksen arkkitehtuuri on rakennettu rinnakkaisten mikropalvelujen varaan.

Teknologialtaan mobiilisovellus perustuu iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä ja (nyt jo suosiotaan menettävässä) Windows-puhelimessa toimiviin PostreSQL-, Java-, node.js-, React/Redux- ja cordova.js-sovelluksiin. Pulssi toimii AWS-pilvialustalla, ja sen infrastruktuuria hallitaan Terraform- ja Ansible-työkaluilla.

Keväällä 2018 Pulssi otti ensimmäisen askeleen kohti kansainvälisiä markkinoita. Samalla se sai uuden visuaalisen identiteetin ja BEAT-nimen. Loimme tuotteelle uuden muodon yhteistyössä Zeelandin kanssa.

Mitä seuraavaksi

Arkiset tekomme kertovat meistä

Jatkamme palkitsevaa työtä BEAT-mobiilisovelluksen kehittämiseksi yhdessä Trainers' Housen kanssa. Tuote tähtää uusille markkinoille ja skaalaamme sitä teknisesti sitä mukaa kun käyttäjäkunta ja käyttökonteksti muuttuvat.

BEAT-mobiilisovelluksen tulevaisuus näyttää häikäisevältä, ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme olla mukana näin kiehtovassa projektissa.

Jos haluat kokeilla BEAT-mobiilisovellusta yrityksessäsi, ota yhteyttä  Trainers' Houseen!

Haluatko kuulla lisää tästä projektista? Ota yhteyttä!

Linda Toivio

Project Producer

linda.toivio@sangre.fi
+358 40 725 6949

Projekti mielessä?

Jätä yhteydenottopyyntö, ja palaamme sinulle seuraavaan arkipäivään mennessä.

Voit myös soittaa meille numeroon +358 50 371 9516.