Futures Platform

Futures Platform

Sovellus joka loi uuden liiketoiminnan

Mitä teimme

Käyttäjäkokemussuunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu, ohjelmistokehitys, React/Redux, JavaScript, HTML5, CSS3 front end, Drupal, ElasticSearch & Node.js back end, Drupal Group module, Drupal RESTful module, REST API, DevOps, jatkuva kehitys ja ylläpito

Futures Platform on verkkopohjainen trendikartta, joka auttaa organisaatioita muodostamaan kattavan kuvan tulevaisuudestaan ja tekemään perusteltuja strategisia valintoja muuttuvassa maailmassa.

Futures Platform -verkkopalvelu pohjautuu asiakkaamme vankkaan osaamiseen tulevaisuuden ennakoinnissa. Yksinkertaisesta MVP-sovelluksesta startannut yhteistyömme syveni, kun aloimme jatkokehittää työkalua yhdessä. Tekemämme verkkopalvelu keräsi niin innostunutta palautetta käyttäjiltään, että sen ympärille perustettiin uusi yritys, Futures Platform Oy. 

Mitä me teimme

Digitaalinen työkalu, jolla organisaatiot voivat arvioida tulevien ilmiöiden vaikutuksia liiketoimintaansa

Futures Platform -verkkopalvelu kokoaa artikkeleita ja videoita tulevaisuuden trendeistä ja muutosilmiöistä. Artikkelit ovat Futures Platform Oy:n futuristien käsialaa. Käyttäjät voivat sovelluksessa lisätä omia havaintojaan, arvioida yhdessä muutosten vaikutusta liiketoimintakenttäänsä sekä suunnitella toimenpiteitä tulevaisuuden uhkien varalle. Futures Platform -verkkopalvelulla organisaatiot pysyvät kartalla itselleen tärkeistä tulevaisuuden teemoista. 

Me Sangrella suunnittelimme ja toteutimme verkkopalvelun, jota nyt jatkokehitämme ja ylläpidämme.

Mitä tapahtui

Digitaalisen palvelun ympärille syntyi uusi start-up -yritys

Projektia on leimannut ensi metreiltä lähtien jatkuva, asteittainen ja käyttäjälähtöinen kehitystyö, jossa jokainen sovelluksen toiminto ja ominaisuus on syntynyt selkeästä tarpeesta. Ratkaisut ovat löytyneet läheisessä yhteistyössä asiakkaamme kanssa – iteroimalla ja kartoittamalla käyttäjien tarpeita. Verkkopalvelun kehittäminen jatkuu nyt asiakkaamme futuristitiimin kanssa käyttäjäpalautteen ja uusien ideoiden pohjalta. 

Lue lisää Futures Platform -verkkopalvelusta ja kokeile työkalua ilmaiseksi osoitteessa futuresplatform.com.

Haluatko kuulla lisää projektista? Ota yhteyttä tuoteomistajaan.

Mikael Koskimaa

CEO

mikael.koskimaa@sangre.fi
+358 50 371 9516

Projekti mielessä?

Jätä yhteydenottopyyntö, ja palaamme sinulle kahden arkipäivän kuluessa.

Voit myös lähettää sähköpostia info@sangre.fi tai soittaa meille +358 40 864 7800.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä.
Ratkaise Captcha