Jump to content ›
Euroopan johtavan hammashoidon toimijan brändikokemuksen digitalisointi

Colosseum Dental Group

Euroopan johtavan hammashoidon toimijan brändikokemuksen digitalisointi

Scroll down icon

Colosseum Dental Group on Euroopan johtava hammashoidon toimija. Toteutimme Colosseum Dental Groupin brändin visuaalisen uudistuksen digitalisoinnin sekä Colosseum Group Academy -verkkopalvelun.

 

Colosseum Dental Group operoi yli 300 modernia ja hyvinvarusteltua hammasklinikkaa yhdeksässä Euroopan maassa. Colosseum Dental Group tarjoaa myös Suomessa hammaspalveluita lähes 70 toimipisteessä. Yhtymän liikevaihto on yli 650 MEUR ja se työllistää lähes 5000 hammashoidon asiantuntijaa.

Colosseum Dental Groupilla oli tarve päivittää yhtymän verkkopalvelu vastaamaan viestinnän ja markkinoinnin tarpeita sekä lanseerata uusi Colosseum Group Academy -verkkopalvelu. Samassa yhteydessä yhtymällä oli käynnissä brändin visuaalinen uudistus, joka piti laajentaa tukemaan digitaalisia alustoja. Lisäksi asiakkaan toiveena ylläpidon näkökulmasta oli, että molemmat verkkopalvelut ovat samalla alustalla.

Yhteistyö

Asiakas vastasi kohderyhmien määrittelyistä molemmille verkkopalveluille sekä seurattavista mittareista, jotka toimivat suunnittelun lähtökohtana. Autoimme asiakasta tunnistamaan palveluiden tärkeimmät ominaisuudet, mikä edesauttoi ja vauhditti projektien ensimmäisten versioiden julkaisua. Suunnittelemamme pikselin tarkat rautalankamallit sekä klikkailtava prototyyppi toimivat kommunikointivälineenä asiakkaan välillä ja ohjasivat näkymien rakenteen, sisällön ja toiminnallisuuksien suunnittelua. Näin pystyimme varmistamaan, että molemmat projektit etenivät oikeaan suuntaan ja lopputulos vastasi asiakkaan odotuksia.

Desktop and ipad

Yhteistyömallina toimi ketterä kehitys, joka mukautui asiakkaan omaan prosessiin. Suunnittelua tehtiin projektien edetessä uusien vaatimusten ja tarpeiden valossa. Molemmat verkkopalvelut ovat hyvin sisältöpainotteisia, joten halusimme mahdollistaa asiakkaalle sisällönsyötön mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Näin asiakas pystyi keskittymään sisältöön ja sen syöttämiseen vaikka suunnittelua ei oltu vielä täysin toteutettu. Syötetyn sisällön pohjalta näkymien suunnittelu ja viimeistely oli luontevampaa ja näin pääsimme myös parempaan lopputulokseen.

 

Lopputulos

Colosseum Dental Groupin verkkopalvelu oli aikaisemmin Wordpress-alustalla, mutta päätimme yhdessä asiakkaan kanssa siirtyä Drupal 8 -alustaan molemmissa projekteissa. Päätöksentekoa edesauttoi Drupal 8:n laaja moduulituki, joka mahdollisti vaivattomasti Azure-integraation sekä kurssirekisteröinnin toteuttamisen Colosseum Group Academy -verkkopalvelussa. Molempien verkkopalveluiden ylläpidon näkökulmasta oli järkevää, että ne toteutetaan samalle alustalle.

Colosseum Group Academy -verkkopalvelu modernisoi akatemian konseptin lisäten verkkoilmoittautumisen sekä tarjoamalla etäkursseja. Verkkopalvelun ansiosta akatemia pystyi jatkamaan toimintaansa lähes normaalisti COVID-19 -pandemiasta huolimatta. Colosseum Group Academy -verkkopalveluun toteutettiin Microsoft Azure -tunnistautuminen sekä integraatio Stripe-verkkomaksuihin, jotka yhdessä mahdollistivat palvelukonseptin skaalauksen kaikkiin maihin, joissa Colosseum Dental Group operoi.

Focus training on desktop

Brändin digitaalinen ilme suunniteltiin ja toteutettiin helposti skaalautuvaksi olemassa olevien palveluiden välillä sekä mahdollistamaan uusien palvelukonseptien esittelyn. Lopputuloksena oli niin visuaalisesti kuin toiminnallisesti yhtenäinen kokemus Colosseum Group Academyn sekä Colosseum Dental Groupin välillä.

“Sangren kanssa on erittäin helppo työskennellä. Sangrelaiset ovat ratkaisukeskeisiä, tehokkaita ja ymmärtävät nopeasti asiakkaan tarpeet. Sangren suunnittelu on modernia ja käyttäjäkeskeistä. Suosittelen lämpimästi Sangrea kaikille!”


- Amalie Hauge, Kurssikoordinaattori, Colosseum Academy.

Ole hyvä ja tutustu lopputuloksiin vierailemalla Colosseum Dental Groupin ja Colosseum Group Academyn -verkkopalveluissa. Yhteistyömme jatkuu Colosseum Dental Groupin kanssa uusien mielenkiintoisten projektien parissa. Ota yhteyttä, jos haluat tietää lisää tekemistämme ratkaisuista tai keskustella yrityksesi tarpeista.

 

Varaa maksuton konsultointi siitä, miten projektisi kannattaa toteuttaa.

Käymme tapaamisessa läpi projektisi tavoitteet ja kerromme näkemyksemme siitä, miten projekti kannattaa rakentaa. Tarjoamme apua projektin määrittelyyn, toteutukseen tai digitaalisen palvelun innovointiin.

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti, ja palaamme seuraavaan arkipäivään mennessä.

[email protected]
+358 50 371 9516