Jump to content ›
Ratkaisumme

Terveydenhuollon digitaalinen kehittäminen

Asiakkaasi ansaitsevat sujuvat palvelut ja meillä on rutkasti kokemusta miten ne tehdään. Ratkaisujamme käyttävät kaikenkokoiset terveydenhoitoalan yritykset, jotka arvostavat laatua ja kustannustehokkuutta.

Scroll down icon

Terveydenhuollon ratkaisumme

App screens

Video- ja etävastaanottopalvelut

Etäpalvelut säästävät asiakkaiden aikaa sekä yrityksesi resursseja. Asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys paranevat kun ei tarvitse juosta turhaan. Etäpalvelu on tätä päivää ja me autamme toteuttamaan sen oikealla tavalla.

App screens

Ajanvarausjärjestelmät ja maksaminen

Ajanvaraus ja maksaminen ovat osa sujuvaa asiakaskokemusta. Meillä on kokemusta integraatiosta potilastietojärjestelmiin sekä verkkomaksupalveluihin kuten Stripe ja Adyen.

App screens

Itsepalvelu- ja asiakasviestintäkanavat

Muotoilemme integroituja itsepalvelu- ja asiakasviestintäkanavia esimerkiksi seuraavin toiminnallisuuksin: asiakaschat, vahva tunnistautuminen, asiakasprofiili, ajanvaraus sekä varauksen hallinta ja seuranta.

App screens

Sähköinen tunnistautuminen luotettavasti ja tietoturvallisesti

Toteutamme vahvan tunnistautumisen sekä integraatiot tunnistuspalveluihin kuten Signicat, Azure AD, TUPAS, Suomi.fi, SAML2 ja OpenID Connect.

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme ovat terveydenhuollon ammattilaiset, jotka digitalisoivat asiakaspalvelu- ja vastaanottojärjestelmiä tietoturvallisella tavalla, mutta ovat turhautuneet liian isoihin projekteihin, jotka liian usein tuottavat epäonnistuneita asiakaskokemuksia.

Aloitamme aina projektit asettamalla sovellusten käyttäjät keskiöön ja tekemällä palvelumuotoilun, jossa yhdistämme asiakaspalvelussa käytettävät työvaiheet ja asiakasviestinnän osaksi järjestelmien ja mobiilisovellusten kehittämistä.

Millaista ratkaisua etsit?

Ota yhteyttä

Miksi valita juuri meidät?

Meidät tunnetaan stressittömistä sovellusten käyttäjistä. Taikamme on viimeistelty sovellusmuotoilu.

400+

Projektia

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme yli 400 onnistunutta projektia.

10v+

Kokemus

Pitkä kokemus turvallisten terveydenhuollon asiakaspalvelusovellusten kehittämisestä

17+

Ammattilaista

Tekijöitä, jotka ovat tottuneet ratkaisemaan terveydenhuollon haasteita

“Sangren kanssa on erittäin helppo työskennellä. Sangrelaiset ovat ratkaisukeskeisiä, tehokkaita ja ymmärtävät nopeasti asiakkaan tarpeet. Sangren suunnittelu on modernia ja käyttäjäkeskeistä. Suosittelen lämpimästi Sangrea kaikille!”

- Amalie Hauge, Kurssikoordinaattori, Colosseum Academy

(Solution) Varaa maksuton konsultointi siitä, miten projektisi kannattaa toteuttaa.

Käymme tapaamisessa läpi projektisi tavoitteet ja kerromme näkemyksemme siitä, miten projekti kannattaa rakentaa. Tarjoamme apua projektin määrittelyyn, toteutukseen tai digitaalisen palvelun innovointiin.

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti, ja palaamme seuraavaan arkipäivään mennessä.

[email protected]
+358 50 371 9516