Jump to content ›
Palvelut

Visuaalinen suunnittelu & identiteetti

Suunnittelemme brändejä, joilla on merkitys.

Scroll down icon

Kuvaus

Brändit, joilla on merkitys ja tarkoitus, erottuvat kilpailusta. Suunnitellessamme brändi-identiteettiä meidän tulee ymmärtää paitsi asiakkaamme liiketoiminnan haasteet, myös heidän paikkansa maailmassa ja markkinassa laajemmin.

Brändit, joilla on merkitys ja tarkoitus, erottuvat kilpailusta.

Kaikki alkaa kysymyksestä “Miksi”. Miksi yleisön pitäisi välittää brändistäsi tunnetasolla? Ja jos he välittävät, kuinka keskustelet heidän kanssaan? Vastaukset näihin kysymyksiin liittyvät lähes aina brändin merkitykseen ja tarkoitukseen.

Visuaalinen suunnittelu erottaa digitaalisen palvelun muista ja auttaa brändiä välittämään tunnetta käyttäjilleen. Käytännössä visuaalinen suunnittelu ja identiteettityö määrittää sen, miten brändi esitetään visuaalisesti ja esteettisesti typografian, kuvien ja värien käytöllä, sekä miten brändi keskustelee käyttäjien kanssa. Joskus työhön kuuluu brändin äänensävyn määrittäminen ja sisällön suunnittelu digitaalisiin kanaviin.

Luomme brändejä, joiden takana voimme ylpeänä seistä ja joilla on merkitystä. Mitä sinun brändisi edustaa?

Sangre visual designer
Sangre office

Mitä teemme

Brändi-identiteetti

Äänensävy

Visuaalinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Käyttöliittymät

Animaatiot

Sisällön suunnittelu

Design System

Varaa maksuton konsultointi siitä, miten projektisi kannattaa toteuttaa.

Käymme tapaamisessa läpi projektisi tavoitteet ja kerromme näkemyksemme siitä, miten projekti kannattaa rakentaa. Tarjoamme apua projektin määrittelyyn, toteutukseen tai digitaalisen palvelun innovointiin.

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti, ja palaamme seuraavaan arkipäivään mennessä.

[email protected]
+358 50 371 9516