Jump to content ›
Palvelut

Verkkosivustot ja verkkopalvelut

Teemme verkkopalveluita, jotka täyttävät liiketoimintasi kriittisimmät tarpeet.

Scroll down icon

Kuvaus

Teemme verkkopalveluita, joilla on kriittinen rooli asiakkaamme liiketoiminnassa. Verkkosivusto on ensimmäinen ja usein tärkein kosketuspinta yrityksen ja asiakkaan välillä. Mutta se voi olla vielä enemmän. Tekemämme verkkosivustot ovat harvoin vain näyteikkunoita. Teemme palveluita joilla on todellinen vaikutus asiakkaamme liiketoimintaan ja loppukäyttäjään. 

Luomme palveluita, joilla on todellinen vaikutus liiketoimintaan ja loppukäyttäjään.

Erikoisosaamisemme on haastavissa, räätälöidyissä verkkosovellus- ja verkkosivustoprojekteissa, jotka suunnitellaan sekä käyttäjän että liiketoiminnan näkökulmasta. Rakennamme SaaS-alustoja ja bisneskriittisiä verkkosovelluksia, kuten ajanvaraussovelluksia tai intranet-palveluita. Luomme myös ratkaisuja markkinointitarkoituksiin: digitaalisia identiteettejä, kampanjasivustoja ja ländäreitä.

Verkkosivuprojekteissa luotamme avoimen lähdekoodin teknologioihin. Pääasiassa rakennamme sivustoja Drupal- ja WordPress-alustoille. Tekemämme palvelut toimivat aina responsiivisesti kaikilla laitteilla, ja varmistamme että sisällön hallinta on asiakkaallemme vaivatonta. Avoimen lähdekoodin teknologioilla asiakkaamme ei joudu sitoutumaan yhteen toimittajaan. Huolehdimme tarvittavista integraatioista olemassaoleviin järjestelmiin, markkinointiautomaatioon ja muihin rajapintoihin. 

Olemme täyden palvelun digitoimisto ja työskentelemme suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Meillä suunnittelu ja ohjelmointi kulkevat aina käsi kädessä. Ylläpidämme ja jatkokehitämme rakentamiamme palveluita koko niiden elinkaaren ajan, ja parannamme niitä käyttäjätestauksen ja analytiikan perusteella.

Olemme täyden palvelun digitoimisto, suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon.

Sangre design team
Front End Developer

Mitä teemme

UX- ja UI-suunnittelu

Identeetti ja visuaalinen suunnittelu

Ohjelmointi

DevOps

Tekninen ylläpito ja SLA

Rajapinnat ja käyttöliittymät

Integraatiot

Algoritmit

Skaalautuvat palvelut

Analytiikka ja optimointi

Teknologiat

React 

HTML5

CSS3

JavaScript

PHP

Drupal

WordPress

Java

Node.js

SQL

NoSQL

Cypress.io

Docker

Varaa maksuton konsultointi siitä, miten projektisi kannattaa toteuttaa.

Käymme tapaamisessa läpi projektisi tavoitteet ja kerromme näkemyksemme siitä, miten projekti kannattaa rakentaa. Tarjoamme apua projektin määrittelyyn, toteutukseen tai digitaalisen palvelun innovointiin.

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti, ja palaamme seuraavaan arkipäivään mennessä.

[email protected]
+358 50 371 9516