Jump to content ›
Palvelut

Palvelumuotoilu

Suunnittelemme palveluita, jotka luovat parempaa liiketoimintaa.

Scroll down icon

Kuvaus

Palvelumuotoilu on usein ensimmäinen askel digitaalisen palvelun luomisessa. Meillä palvelumuotoiluyhdistää Design Thinking -ajattelun ja käyttäjäkeskeiset suunnittelumetodit, joilla sovitetaan yhteen liiketoiminnalliset tavoitteet ja käyttäjien tarpeet. Se on tapa saavuttaa parempi ymmärrys yleisöstä ja markkinasta ennen digitaalisen kehitysprojektin aloittamista.

Palvelumuotoilulla sovitetaan yhteen liiketoiminnalliset tavoitteet ja käyttäjien tarpeet.

Palvelumuotoilun avulla varmistetaan, että projekti-investoinnista saadaan suurin mahdollinen hyöty. Suunnittelijamme työskentelevät läheisessä yhteistyössä asiakkaamme kanssa ymmärtääkseen syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Palvelumuotoilun lopputulokset tukevat strategista päätöksentekoa ja seuraavien askelien suunnittelua projektissa.

Olemme täyden palvelun digitoimisto, jossa suunnittelijat ja kehittäjät työskentelevät yhdessä jo palvelumuotoiluvaiheessa. Näin palvelumuotoilusta voidaan siirtyä nopeasti prototyyppien rakentamiseen ja testaukseen. Iteroimme aikaisessa vaiheessa, jotta asiakkaamme voivat menestyä aikaisin.

Sangre designers
Sangre innovation

Mitä teemme

Palvelumuotoilutyöpajat

Sidosryhmien, järjestelmien, ekosysteemien ja asiakaspolkujen kartoitus 

Service Blueprint

Käyttäjätutkimus

Kilpailija-analyysi

Varaa maksuton konsultointi siitä, miten projektisi kannattaa toteuttaa.

Käymme tapaamisessa läpi projektisi tavoitteet ja kerromme näkemyksemme siitä, miten projekti kannattaa rakentaa. Tarjoamme apua projektin määrittelyyn, toteutukseen tai digitaalisen palvelun innovointiin.

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti, ja palaamme seuraavaan arkipäivään mennessä.

[email protected]
+358 50 371 9516