Palvelut

Palvelumuotoilu

Suunnittelemme palveluita, jotka luovat parempaa liiketoimintaa.

Scroll down icon

Kuvaus

Palvelumuotoilumme yhdistää Design Thinking -ajattelun ja käyttäjäkeskeiset suunnittelumetodit, joilla sovitetaan yhteen liiketoiminnalliset tavoitteet ja käyttäjien tarpeet. Se on tapa saavuttaa parempi ymmärrys yleisöstä ja markkinasta ennen digitaalisen kehitysprojektin aloittamista. Palvelumuotoilun avulla varmistetaan, että projekti-investoinnista saadaan suurin mahdollinen hyöty.

Palvelumuotoilulla sovitetaan yhteen liiketoiminnalliset tavoitteet ja käyttäjien tarpeet.

Suunnittelijamme työskentelevät läheisessä yhteistyössä asiakkaamme kanssa ymmärtääkseen syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Palvelumuotoilun lopputulokset tukevat strategista päätöksentekoa ja seuraavien askelien suunnittelua projektissa.

Olemme täyden palvelun digitoimisto. Suunnittelijat ja kehittäjät työskentelevät yhdessä jo palvelumuotoiluvaiheessa. Näin palvelumuotoilusta voidaan siirtyä nopeasti prototyyppien rakentamiseen ja testaukseen. Iteroimme aikaisessa vaiheessa, jotta asiakkaamme voi menestyä aikaisin.

Sangre designers
Sangre innovation

Mitä teemme

Palvelumuotoilutyöpajat

Sidosryhmien, järjestelmien, ekosysteemien ja asiakaspolkujen kartoitus 

Service Blueprint

Käyttäjätutkimus

Kilpailija-analyysi

Se riittää meistä. Jutellaan sinun tavoitteistasi.

Haluamme kuulla liiketoiminnastasi. Soita tai jätä meille viesti, ja otamme sinuun yhteyttä seuraavaan arkipäivään mennessä.