Jump to content ›
Palvelut

Mobiilisovellukset

Teemme mobiilisovelluksia tämän päivän kehittyneimmillä teknologioilla.

Scroll down icon

Kuvaus

Mobiilisovellusta ei koskaan tulisi tehdä pelkästään siksi, että halutaan sovellus. Sen tulee aina olla järkevää asiakkaamme liiketoiminnan kannalta. Joskus neuvommekin asiakasta aloittamaan mobiiliresponsiivisella verkkosivustolla tai PWA:lla, jotta päästään markkinoille nopeasti kevyellä kehitysprojektilla.

Teemme natiivisovelluksia silloin, kun se on järkevää asiakkaamme liiketoiminnan kannalta. 

Silloin kun natiivisovellus todella tarvitaan, työskentelemme POC- tai prototyyppivaiheesta koko matkan valmiin tuotteen lanseeraukseen. Ensin teemme MVP:n, johon käyttäjät rakastuvat. Sitten parannamme sitä nopein iteraatioin käyttäjätestauksen ja analytiikan perusteella.

Käytämme tämän päivän kehittyneimpiä teknologioita sovelluskehitykseen. Front endit rakennamme React Native -teknologialla. Back endissä luotamme pääosin Javaan ja Node.js:ään. Huolehdimme siitä, että mobiilisovellus toimii yhdessä asiakkaamme olemassa olevien järjestelmien kanssa, ja teemme tarvittavat integraatiot ulkopuolisten järjestelmien rajapintoihin.

Olemme täyden palvelun digitoimisto ja työskentelemme suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Meillä suunnittelu ja ohjelmointi kulkevat aina käsi kädessä. Ylläpidämme ja jatkokehitämme rakentamiamme palveluita koko niiden elinkaaren ajan.

Suunnittelu ja ohjelmointi kulkevat aina käsi kädessä.

Sangre app development
React Native developer

Mitä teemme

UX- ja UI-suunnittelu

Identeetti ja visuaalinen suunnittelu

Ohjelmointi

DevOps

Tekninen ylläpito ja SLA

Rajapinnat ja käyttöliittymät

Integraatiot

Algoritmit

Skaalautuvat palvelut

Analytiikka ja optimointi

Teknologiat

React

React Native

HTML5

CSS3

JavaScript

Java

Node.js

SQL

NoSQL

PHP

Cypress.io

Docker

Varaa maksuton konsultointi siitä, miten projektisi kannattaa toteuttaa.

Käymme tapaamisessa läpi projektisi tavoitteet ja kerromme näkemyksemme siitä, miten projekti kannattaa rakentaa. Tarjoamme apua projektin määrittelyyn, toteutukseen tai digitaalisen palvelun innovointiin.

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti, ja palaamme seuraavaan arkipäivään mennessä.

[email protected]
+358 50 371 9516