Jump to content ›
Palvelut

Käyttöliittymäsuunnittelu (UI)

Luomme kauniita, käytettäviä käyttöliittymiä.

Scroll down icon

Kuvaus

Käyttöliittymä- eli UI-suunnittelu keskittyy verkkosivuston, verkkopalvelun tai mobiilisovelluksen käyttöliittymään. UI ja UX liittyvät läheisesti toisiinsa: UX-suunnittelu luo ymmärryksen loppukäyttäjän tarpeista ja liiketoimintatavoitteista, ja UI-suunnittelu herättää palvelun henkiin määritellen sen grafiikoilla, interaktioilla, animaatioilla ja microcopylla, jotka tukevat käyttäjän polkua.

Käyttöliittymäsuunnittelu herättää palvelun henkiin ja määrittelee sen.

Suunnittelussa hyödynnämme syvää tietämystä eri alustojen konventioista, suunnittelumalleista ja viimeisimmistä trendeistä. Suunnittelemme saavutettavia palveluita, jotka toimivat saumattomasti kaikilla laitteilla. Palveluissamme näkyy pohjoismainen estetiikka, mutta suunnittelemme aina käytettävyys edellä. Jos palvelu ei ole käytettävyydeltään hyvä, ehosteet eivät sitä pelasta – peli on menetetty. 

Saumaton, sujuva käyttäjäkokemus luo arvoa liiketoiminnalle sitouttamalla käyttäjät palveluun ja parantamalla konversiota. Huono käyttäjäkokemus puolestaan saa käyttäjät etsimään hakemaansa kilpailijalta. Mihin sinä haluat käyttäjiesi päätyvän? 

Olemme täyden palvelun digitoimisto, ja työskentelemme UX- ja UI-suunnittelusta koko matkan palvelun kehitykseen ja ylläpitoon asti. Suunnittelijat ja kehittäjät työskentelevät läheisessä yhteistyössä varmistaen, että loppukäyttäjä on aina tuotekehityksen keskiössä. Mikäli palvelun tuotanto tapahtuu muualla, toimitamme kaiken tarvittavan ja työskentelemme yhteistyössä kolmannen osapuolen kanssa varmistaen, että käyttökokemus välittyy lopulliseen palveluun suunnitellun mukaisesti.

Sangre UI design
Drawing pad

Mitä teemme

Käyttöliittymät

Interaktiot

Animaatiot

Prototyypit

Rautalankamallit

Informaatioarkkitehtuuri

Sivukartat

Sisällön suunnittelu ja microcopy

Design System
 

Varaa maksuton konsultointi siitä, miten projektisi kannattaa toteuttaa.

Käymme tapaamisessa läpi projektisi tavoitteet ja kerromme näkemyksemme siitä, miten projekti kannattaa rakentaa. Tarjoamme apua projektin määrittelyyn, toteutukseen tai digitaalisen palvelun innovointiin.

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti, ja palaamme seuraavaan arkipäivään mennessä.

[email protected]
+358 50 371 9516