Jump to content ›
Palvelut

Käyttäjäkokemussuunnittelu (UX)

Luomme arvoa merkityksellisillä ja relevanteilla käyttäjäkokemuksilla.

Scroll down icon

Kuvaus

Intuitiiviset ja merkitykselliset käyttäjäkokemukset luovat kilpailuetua. UX- eli käyttäjäkokemussuunnittelun tehtävä on ymmärtää loppukäyttäjiä ja siten luoda silta käyttäjien tarpeiden ja liiketoimintatavoitteiden välille.

UX-suunnittelu luo sillan käyttäjien tarpeiden ja liiketoimintatavoitteiden välille.

Digitaalisia palveluita rakentaessa parhaat tulokset syntyvät kun liiketoimintastrategia, suunnittelu ja teknologia toimivat yhdessä. Siksi UX-suunnittelijamme työskentelevät läheisesti ohjelmoijien kanssa. UX-suunnittelija tuo projektiin syvällisen ymmärryksen asiakkaan liiketoimintatavoitteista sekä loppukäyttäjän näkökulman kaikkeen kehitykseen. 

UX-suunnittelu on osa jokaista projektiamme. Voit palkata UX-tiimimme suunnittelemaan palvelusi käyttäjäkokemuksen tai arvioimaan olemassa olevan palvelusi käyttäjäkokemuksen.

UX-suunnittelun tuloksena asiakkaamme saa konkreettisia lopputuloksia, kuten prototyypin, parannusehdotuksia palveluun tai tuotekehityksen roadmapin. Näitä lopputuloksia voidaan käyttää kehitystyön johtamiseen, liiketoimintapäätösten tukena tai strategiseen suunnitteluun.

Luomme konkreettisia lopputuloksia, kuten prototyyppejä, parannusehdotuksia ja roadmappejä.

Sangre designer
Sangre designer 2

Mitä teemme

Käyttäjätutkimus

Data-analyysi 

Kilpailija-analyysi

UX Review 

Informaatioarkkitehtuuri

Sivukartat
 

Työnkulut

Rautalankamallit

Vuorovaikutussuunnittelu

Käyttöliittymäsuunnittelu

Prototyypit

Tuotekehitysroadmap
 

Varaa maksuton konsultointi siitä, miten projektisi kannattaa toteuttaa.

Käymme tapaamisessa läpi projektisi tavoitteet ja kerromme näkemyksemme siitä, miten projekti kannattaa rakentaa. Tarjoamme apua projektin määrittelyyn, toteutukseen tai digitaalisen palvelun innovointiin.

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti, ja palaamme seuraavaan arkipäivään mennessä.

[email protected]
+358 50 371 9516