Jump to content ›
Palvelut

Digitaalinen strategia

Miten teknologia muuttaa pelikenttääsi?

Scroll down icon

Kuvaus

Digitaalisessa strategiassa on kyse siitä, miten teknologia valjastetaan parantamaan liiketoiminnan tulosta. Se voi tarkoittaa uusien tuotteiden kehittämistä tai prosessien uudelleen organisointia.

Eri liiketoimintaosastot näkevät digitaalisen strategian omasta näkökulmastaan. IT-osastolle se tarkoittaa pilvilaskentaa ja rajapintoja. Markkinoinnille se tarkoittaa verkkokanavia ja konversiota. Talousjohtoa kiinnostaa data-analytiikka ja tulovirrat. Tuotekehitys keskittyy uusiin tuotteisiin.

Digitaalisen strategiatyön tulee aina päätyä konkreettiseen toimintasuunnitelmaan.

Ilman digitaalista strategiaa organisaatio pyrkii liikkumaan kohti eri suunnissa olevia tavoitteita - ja pysyy paikoillaan. Siksi digitaalisen strategiatyön tulee aina päätyä konkreettiseen toimintasuunnitelmaan.

Meille digitaalinen strategiatyö tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että kysymme oikeat kysymykset asiakkaamme asiakkaista, operaatioista, resursseista, kanavista ja kulurakenteista. Tunnistamme, miten digitalisaatio muuttaa asiakkaamme liiketoimintaa. Tämä luo pohjan koko digitaaliselle strategialle.

Olemme täyden palvelun digitoimisto jossa strategiatyö kulkee yhdessä suunnittelun ja ohjelmoinnin kanssa. Toteutamme teknologioita, jotka luovat kilpailuetua.

Keep calm and call DevOps
Sangre CEO

Mitä teemme

Strategiatyöpajat

Business Model Canvas

Sidosryhmien kartoitus

Jatkuva strategiatyö

Ulkoistettu CDO

Varaa maksuton konsultointi siitä, miten projektisi kannattaa toteuttaa.

Käymme tapaamisessa läpi projektisi tavoitteet ja kerromme näkemyksemme siitä, miten projekti kannattaa rakentaa. Tarjoamme apua projektin määrittelyyn, toteutukseen tai digitaalisen palvelun innovointiin.

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti, ja palaamme seuraavaan arkipäivään mennessä.

[email protected]
+358 50 371 9516