Palvelut

Digitaalinen strategia

Miten teknologia muuttaa pelikenttääsi?

Scroll down icon

Kuvaus

Digitaalisessa strategiassa on kyse siitä, miten teknologia valjastetaan parantamaan liiketoiminnan tulosta. Se voi tarkoittaa uusien tuotteiden kehittämistä tai prosessien uudelleen organisointia.

Eri liiketoimintaosastot näkevät digitaalisen strategian omasta näkökulmastaan. IT-osastolle se tarkoittaa pilvilaskentaa ja rajapintoja. Markkinoinnille se tarkoittaa verkkokanavia ja konversiota. Talousjohtoa kiinnostaa data-analytiikka ja tulovirrat. Tuotekehitys keskittyy uusiin tuotteisiin.

Digitaalisen strategiatyön tulee aina päätyä konkreettiseen toimintasuunnitelmaan.

Ilman digitaalista strategiaa organisaatio pyrkii liikkumaan kohti eri suunnissa olevia tavoitteita - ja pysyy paikoillaan. Siksi digitaalisen strategiatyön tulee aina päätyä konkreettiseen toimintasuunnitelmaan.

Meille digitaalinen strategiatyö tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että kysymme oikeat kysymykset asiakkaamme asiakkaista, operaatioista, resursseista, kanavista ja kulurakenteista. Tunnistamme, miten digitalisaatio muuttaa asiakkaamme liiketoimintaa. Tämä luo pohjan koko digitaaliselle strategialle.

Olemme täyden palvelun digitoimisto jossa strategiatyö kulkee yhdessä suunnittelun ja ohjelmoinnin kanssa. Toteutamme teknologioita, jotka luovat kilpailuetua.

Keep calm and call DevOps
Sangre CEO

Mitä teemme

Strategiatyöpajat

Business Model Canvas

Sidosryhmien kartoitus

Jatkuva strategiatyö

Ulkoistettu CDO

Se riittää meistä. Jutellaan sinun tavoitteistasi.

Haluamme kuulla liiketoiminnastasi. Soita tai jätä meille viesti, ja otamme sinuun yhteyttä seuraavaan arkipäivään mennessä.