Jump to content ›
Remote offices
Blogi

COVID-19: Palvelemme asiakkaitamme normaalisti, autamme myös rahoituksen hakemisessa

Laura Tuppurainen

Laura Tuppurainen

COVID-19 -pandemian aikana liiketoiminta on riippuvaisempaa digitaalisista kanavista kuin koskaan aikaisemmin. Palvelemme asiakkaitamme normaalisti näinä haastavina aikoina, ja autamme myös kehittämään uusia digitaalisia liiketoimintamalleja.

Jokainen yritys joutuu osaltaan vastaamaan koronaviruspandemian asettamiin haasteisiin. Me Sangrella olemme ottaneet seuraavat toimet käyttöön pandemian vaikutusten lieventämiseksi:

Teemme töitä kotoa

Teemme töitä etänä kotoa käsin pitääksemme itsemme ja yhteisömme mahdollisimman turvassa. Etätyö on jo luonnollinen osa työskentelytapojamme, joten se ei vaikuta palvelumme tasoon. Asiakas- ja myyntipalaverit pidämme etänä videopuhelun välityksellä.

Palvelemme ilman häiriöitä

Huolehdimme asiakkaidemme digitaalisista palveluista ja kehitämme niitä kriisin aikana normaalisti ilman häiriöitä. Otathan meihin yhteyttä, jos haluat keskustella siitä, miten riskejä voidaan lieventää ja liiketoimintaasi tuoda verkkoon digitaalisten palveluiden avulla.

Autamme rahoituksen hakemisessa

Autamme yrityksiä hakemaan Business Finlandin häiriötilannerahoitusta yhdessä TX:n ja Boit Oy:n kanssa. Häiriötilannerahoitus on tarkoitettu yrityksille, joiden liiketoiminta kärsii koronavirustilanteesta, ja sitä voidaan käyttää uusien digitaalisten liiketoimintamallien suunnitteluun ja toteutukseen. Lue lisää uudesta palvelusta täällä.

Pysytään turvassa ja turvataan liiketoiminta jatkossakin.

Varaa maksuton konsultointi siitä, miten projektisi kannattaa toteuttaa.

Käymme tapaamisessa läpi projektisi tavoitteet ja kerromme näkemyksemme siitä, miten projekti kannattaa rakentaa. Tarjoamme apua projektin määrittelyyn, toteutukseen tai digitaalisen palvelun innovointiin.

Ota yhteyttä

Jätä meille viesti, ja palaamme seuraavaan arkipäivään mennessä.

[email protected]
+358 50 371 9516