Jump to content ›
Remote offices
Blog

COVID-19: Palvelemme asiakkaitamme normaalisti, autamme myös rahoituksen hakemisessa

Laura Tuppurainen

Laura Tuppurainen

COVID-19 -pandemian aikana liiketoiminta on riippuvaisempaa digitaalisista kanavista kuin koskaan aikaisemmin. Palvelemme asiakkaitamme normaalisti näinä haastavina aikoina, ja autamme myös kehittämään uusia digitaalisia liiketoimintamalleja.

Jokainen yritys joutuu osaltaan vastaamaan koronaviruspandemian asettamiin haasteisiin. Me Sangrella olemme ottaneet seuraavat toimet käyttöön pandemian vaikutusten lieventämiseksi:

Teemme töitä kotoa

Teemme töitä etänä kotoa käsin pitääksemme itsemme ja yhteisömme mahdollisimman turvassa. Etätyö on jo luonnollinen osa työskentelytapojamme, joten se ei vaikuta palvelumme tasoon. Asiakas- ja myyntipalaverit pidämme etänä videopuhelun välityksellä.

Palvelemme ilman häiriöitä

Huolehdimme asiakkaidemme digitaalisista palveluista ja kehitämme niitä kriisin aikana normaalisti ilman häiriöitä. Otathan meihin yhteyttä, jos haluat keskustella siitä, miten riskejä voidaan lieventää ja liiketoimintaasi tuoda verkkoon digitaalisten palveluiden avulla.

Autamme rahoituksen hakemisessa

Autamme yrityksiä hakemaan Business Finlandin häiriötilannerahoitusta yhdessä TX:n ja Boit Oy:n kanssa. Häiriötilannerahoitus on tarkoitettu yrityksille, joiden liiketoiminta kärsii koronavirustilanteesta, ja sitä voidaan käyttää uusien digitaalisten liiketoimintamallien suunnitteluun ja toteutukseen. Lue lisää uudesta palvelusta täällä.

Pysytään turvassa ja turvataan liiketoiminta jatkossakin.

Book a free consultation on how your project should be implemented.

We’ll go through your goals and give you our view on how the project should be designed. We’ll help you with project scoping, implementation or innovating a digital service.

Get in touch

Drop us a message, and we'll be in touch by the next business day.

[email protected]
+358 50 371 9516