Uutiset

Sangre + Twinkle
ovat nyt Sangre

23.10.2015 / Sangre

Mitä saadaan, kun kaksi pientä mutta kokenutta alan toimistoa lyödään yhteen? Vain hieman suurempi, mutta erittäin kokenut alan toimisto. Paljon innostuneita hetkiä, kokemuksien ja työtapojen vaihtoa ja luonnollisesti myös haasteita ja työkulttuurin pientä törmäystä siellä ja täällä.

Tutustuimme yhteisessä, hyvin epäonnisessa asiakasprojektissa. Hyvin kuumassa keittiössä huomasimme, että täydennämme toisiamme erinomaisesti. Toisella oli juuri se, mikä toiselta puuttuu. Ja mikä parasta - vaikka työympäristö oli vaativin mahdollinen, emme kertaakaan riidelleet tai syytelleet toisiamme. Ymmärsimme ja näimme toistemme ja näkökulmat ja arvostimme toistemme ammattitaitoa.

Ajatusta yhdistymisestä ei tarvinnut kypsytellä kauan.

Päätös syntyi hetkessä, mutta käytännön toimet veivät hieman aikaa. Tavoitteenamme oli alunperin valita uusi nimi, mutta ymmärsimme, että julkisten toimijoiden kanssa tekeminen vaatii jatkuvuutta - meillä on yrityksenä oltava historiaa. Niinpä valitsimme yksinkertaisella kädennostoäänestyksellä sen nimen, jolla jatkamme.

Tästä eteenpäin jatkamme siis toimintaa nimellä Sangre. Kaikille vanhoille asiakkaille tulemme soittamaan ja kertomaan muutoksesta, tuleville asiakkaille soitamme ihan vain kertoaksemme mitä osaamme ja teemme.

Jarkko Lyyra
Business Development
Sangre
Jouni Mäkeläinen
CEO
Twinkle