Mitä ja miksi
Sangre tekee?


Me uskomme, että tärkeintä on keskittyä siihen
mitä rakastamme, tulokset seuraavat perässä

Kehitämme, suunnittelemme ja ylläpidämme asiakkaidemme digitaalisia palvelukanavia ja digitaalisia tuotteita. Autamme asiakkaitamme löytämään omat strategiset mahdollisuutensa digitalisaation mylleryksessä, mutta myös toteutamme konkreettisesti yhdessä suunniteltua strategiaa.

Meidän ensisijainen tehtävämme on tehdä yhdessä asiakkaidemme kanssa mitattavia tuloksia.

Useimmiten toimimme kuten startup-yritys. Etsimme ja kehitämme ketterästi ratkaisut, jotka tuottavat asiakkaillemme merkittäviä tuloksia omassa liiketoimintaympäristössään. Toimitamme mitä lupaamme. Emme jätä asiakkaitamme yksin, vaan huolehdimme tarvittaessa asiakkaamme koko digitaalisesta palvelukanavasta koko sen elinkaaren ajan.

Mihin me uskomme

Älä vain markkinoi tuotetta. Tee siitä parempi. Etsi Product/Market Fit.

Käyttäjäkokemus on koko palvelukokemuksen kokonaisuus, ei käyttöliittymän ominaisuus. Käyttäjäkokemus on yhtä hyvä kuin sen heikoin lenkki.

Kehitys on päättymätön tarina. Jos et mukaudu markkinoiden mukana, et kohta ole markkinoilla.

Parhaat ratkaisut syntyvät aidosti ketterällä tekemisellä, jossa vaihtoehtoja testataan ja palveluja parannetaan nopeissa sykleissä todellisessa markkinatilanteessa.

Mitä me teemme

Digitaalisten palvelujen ja tuotteiden konseptointi

Etsimme kilpailuympäristössä ja ajassa toimivia ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Minkä tahansa digitaalisen palvelun lähtökohta on uskottava liiketoimintaperuste.

Digitaalinen strategiatyö, workshop-fasilitointi, palvelumuotoilu

Digitaalinen palvelusuunnittelu

Kehitämme palveluideoita prototyyppivetoisesti, nopeissa sykleissä. Testaamme konsepteja todellisilla loppukäyttäjillä aina kun se on mahdollista.

Palvelukokemuksen suunnittelu, käyttöliittymä- ja visuaalinen suunnittelu, prototyyppeihin perustuva kehitys, käyttäjätutkimus, käytettävyystestaus

Ohjelmistokehitys

Rakennamme räätälöityjä palveluja eri kanaviin ja teemme syviä integraatioita asiakkaan nykyisiin teknologioihin. Best practices -ratkaisut, ketterät tuotantosyklit, tarvittaessa avoimen lähdekoodin vaihtoehdot.

Tekninen projektinjohto, ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelu, Back End -ohjelmointi, järjestelmäintegraatiot, Front End -ratkaisut, Drupal, WordPress, PHP, React, Node.js, Java, mobiilisovellukset

Digitaalisen palvelun ylläpito ja kehitys

Ylläpidämme ja kehitämme asiakkaidemme digitaalista palvelukanavaa analytiikan, asiakastutkimuksen, palautteen ja markkinoiden muutosten perusteella. Teemme asiakkaillemme tulosta tarvittavilla välineillä growth hackingista pilvipalveluiden optimointiin.

Sisällön ylläpito ja kehitys, tekninen ylläpito ja kehitys, käytettävyys, A/B testaus, analytiikka, palvelun seuranta, konversiostrategiat ja optimointi

Ihmiset > Teknologia